Chudy22 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Dzis o godzinie 11.50 Gra policeman została ukończona!!!! Nie jest to hit przyznaje ;) ale zassajcie i oceńcie.... Niebawem wydam wersje z roznymi poz. trudności. Aktualna wersja 0,1b... To jest moja 2 gra wiec tak jak juz pisalem nie liczcie na cos dobrego bo jest to chyba jedna z najgorszych gier na gmclanie :):):) http://www.gmclan.org/up1228.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Gierka nawet nawet. Grafika jest ta jedna z bardziej realistycznych. Muzyczka z M.I.. Ma klimat i wogóle warta zagrania, ludzik czsem ugrzęźnie w drzewie i po uruchomieniu przez ikone na pulpiciewyskakuje błąd i trzeba dać ignore by się włączyło. Gra trochę za łatwa. Ocena 7/10 czyli 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 A wieć zainstalowałem: Grafika 3 obrazki w Paincie reszta standartowe grafiki z GM Originy bohatera to jest uosobienie tragedii i dramatu ... Muzyka z Mission Impossible pasuje tu jak... W czasie chodzenia trawa robi się jakaś dziwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy22 Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 po uruchomieniu przez ikone na pulpiciewyskakuje błąd i trzeba dać ignore by się włączyło. Gra trochę za łatwa. Ocena 7/10 czyli 4 Niestety jest tak dlatego ze nie ma na pulpicie filmow..... trzeba uruchamiac gre z folderu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Mi sie podoba. Troche pograłem :D Ale móg byś lepszą grefikę ludkó zrobic... take kwadraty :P Jest ogólnie nieźle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi