Cekol Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 cze all robie silnik i nawet mi bardzo ładnie wychodzi oto on :D https://gmclan.org/up808_4_unknown.html But niemogę zrobić wyboru broni. bo zamieżam zrobić wybur broni ale taki dokładniejszy. czyli jak naciśnie się przyciski z przedziału od 1-0 to pobiera jaki przycisk wcisnołeś. chowa broń którą masz teraz (trwa to ok 1sec) i potem wyciąga tą którą wybralićmy. czy byście mogli mnie naprowadzić kodem jak to uczynić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Czy mi się wydaje, czy to było jakiś miesiąc temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Masz rację Burczący Bizonie, było. Trzeba jedynie użyc alarmów, zmiennych i/lub tablic. Cekol dostaje warna za ortografię i brak myślenia. Zamykamy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 To dość proste. Sprawdzasz po prostu każdy przycisk od 0 do 9. Można to robić ifami albo: for( n = 0; n <= 9; n += 1 ) { if( keyboard_check_pressed( ord( string( n ) ) ) ) nrbroni = n; } i w zmiennej nrbroni masz ostatnio kliknięty przycisk od 0 do 9 :) Pat, zaczynasz mnie wkurzać. Nie możesz mu podać linka do tematu albo rozwiązania? Jak nie to po co taki komentarz? :] Dawidsu to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Po to, żeby nauczyć ich myślenia. Chcesz żeby zrobił się jeszcze większy syf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi