Pieter Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Z kąd wy macie to forum ja ściągnołem plik 2p0p0PF1.zip i 2p0p0PF3.zip i nic mi niedziala na Apachach oprucz installacji... Jest inst. Naciskam przycisk submit i czekam pul godziny poczym pokazuje mi sie biale calkowicie pole i nic :/:/ co jest do *****? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 A wgrałeś mySQLa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Źle skonfigurowany apache, php, lub mysql. Można by dużo gdybać. Mi tam na localhoscie piknie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Tak oczywiście ale: 1. To mi niechodzi a inne fora tak! 2. Chodzi mi też IBP 1p3p1final ale nie inne z IBP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Może dlatego że IPB 2 nie jest jeszcze w wersji finalnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 ALE TU CHODZI!!!! ŁUKASZ JAKI MASZ PROGRAM DO LOCALHOSTA? Ja mam phptriad 2-2-1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Września 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Ja mam easyphp. Ostatnio korzystam z xamp'a (ktory ma wbudowany przelacznik php4,php5). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 (edytowane) Mam to i tak nic nie dzala... Powiesz mi jak skonfigurowac db i php? Mi instalacja 2 kończy się timeoutem gdy instalator parsuje 400paro kb plik XML z danymi skórki (na localhoście) tylko przy wersji 2.0.0... POMOCYYYYYYYY AHA THX. A przy okazji przedluzylem czas z 30 na 300 i nic... Edytowane 28 Września 2004 przez pieter6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Września 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Jak na ibplanet.pl slump napisał poszukaj w php.ini zmiennej dotyczącej czasu egzekucji skryptu. Z góry ci odpowiadam byś nie pytał o nazwę, bo jej nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi