Szymek Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 iDodałem archiwum i bota w porównaniu do wcześniejszeszej wersji. Ten program ma zastosowanie nie tylko u tych którzy mają internet, ponieważ w tym programie można romawiać także offline z botem. Bota można modyfikować nawet w zwykłym notatniku właściwie nie bota tylko jego bazę danych wystarczy otworzyć plik bot.db notatnikiem i wypełniać pola według przykładu. Poprawione bazy danych mozna mi dawać żebym dodał do podstawowej. !!!Uwaga!!! Jeśli rozmawiasz z botem zachowaj prawidłową ortografię (czyli duże litery, kropki, znaki zapytania itd.) Do ściągnięcia tutaj Dzięki za przeniesienie Tymon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Łoj, Tymon ty już adminem jesteś? :P @Szymek: Ile czasu można drążyć jeden temat? (tworzenie kolejnych botów <_<) Dlaczego trzeba zachować prawidłową ortografię? Hm daj bezpośredni link, bo coś twojego bota znaleźć nie mogę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Oto bezpośredni link. @Blackmaul:To nie jest bot tylko klient mojego czata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Panie Szymon (Majewski), do niczego pan nie dojdzie robiąc ciągle nowe boty udające chat , Polchat czy stary IRC biją to na głowę. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Bot to tylko taki dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Ale powiedz: Po co robić chata skoro chat jest przykładem do GM o tworzeniu gier MP. Btw. Chata nie idzie rozpakować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Bot to tylko taki dodatek. W takim razie usuń ten bezużyteczny dodatek i skup się na chacie. Po za tym, typowy program do dużo bardziej rozbudowanego irca nie zajmuje nawet jednego megabajta a ty dajesz dwumegabajtową, nieporęczną duperele z jakimś botem. Jeśli oprócz rozmowy bot będzie dawał ostrzeżenia, wykopywał userów, banował zombie, automatycznie dawał opy to wtedy możemy poważnie porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 U mnie idzie wypakować.A za co np. miałby banować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 A za co np. miałby banować?? Za twarz. Albo za ładne oczy. Jak ktoś przyjdzie i będzie co sekundę wysyłał spam i nie będzie się dało normalnie gadać to jaki jest sposób na niego? Zbanować go! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Już wrzuciłem wersje w której oprócz mnie wykopywać może także bot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi