Kluskomaniak Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Ostatnio przegląałem wiele forum i zauwazyłęm ze modna jest mafia forumowa. Pewnie nie jeden raz graliście w tą fajną gre z kumplami i koleżankami w realu. No chyba że nie macie kolegów... ale to nic straconego. Zauważyłem też , że każde szanujące się forum organizuje sesje mafii forumowej, a gmclan jest podobno takim forum ... Wiem że jest tu sporo sztywniych ludzi, którzy nie życzą sobie aby takie tematy zasmiecały ich ulubione forum gmclanu. O TYM też pomyślałem!! Stworzyłęm włąsne, profesjonalne forum w którym będziemy grać w tą fajną gre. A wiec rejestrujcie się i grajcie. Adioos http://mafiaforumowa.mojeforum.net/index.php Jak możecie to przseślijcie to do swoich kumplów i koleżanek(jaśli posiadacie). Z góry dzięki Adiooos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Niezły spam Kluskomaniak. Pogratulować. A czytałeś regulamin? Zakaz reklamowania swoich stron i for... Btw. Może w to pogram czemu nie :P Zobaczymy co z tego wyjdzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Mówiąc krótko - spam. Nic więcej :F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 omg u evul spammedr lol ur wubsit is ghey!!!!!!1111 stoip spaming us or we keel u!!!!!!!!!!!1111 lmao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Zamkłem. Idę coś zjeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi