PsichiX Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Jak załadować trójwymiarowe modele obiektów do gm i w jakim formacie powinny być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 tutaj jest moj stary przyklad jak wrzucic model z zewnatrz do gry. Musi byc w formacie .mod, aby go przekonwertowac do tego formatu uzyj programu Marzipan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 A czy tym samym skryptem załaduje też modele w formacie '*.x' ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 nie, tylko modele formatu .mod aby wczytać inne formaty musisz znaleźć odpowiedni skrypt. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 a jak załadować modele z programu 3ds max 7 do gma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Przez Marzipan. Wczytujesz model (*.3ds,*.x,*.vtx,*.obj) i zamieniasz na .mod :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 oo świetnie :D thx (gdzie ja miałem mojego 3ds maxika XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi