Sylwester Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 bardzo prosze o prosty przykład gry strategicznej był juz taki topic,ale mi daliście gre na zarejestrowany gm bardzo prosze o pomoc ... z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Poszukaj na http://www.gamemaker.nl/games.html EDIT: (100) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 szukałem i w tym jednym pisze ze tylko na zarejstrowanym progr. a ten grugi to mi błąd wyskakuje:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 bardzo prosze o prosty przykład gry strategicznej był juz taki topic,ale mi daliście gre na zarejestrowany gm bardzo prosze o pomoc ... z góry thx Nie ma takowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi