lion Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Jak zrobić strategie w GM, dokładnie chodzi mi o produkowanie jednostek, budowanie budynków i poruszanie się jednostkami :] Widział ktoś może taki przykładzik ?? Wiem że strategia jest najtrudniejszym gatunkeim gry do zrobienia w GM ale chcem coś spróbować wyskorbać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Lion na oficjalnej stronie gm : gamemaker.nl masz, gre z możliwością edytowania (Editable) zrobioną przez jakiegoś holendra. Rozpoznasz po rysunku. (Taki żółty, z elementami fioletowego....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Nie moge znaleść takiego obrazka, możesz podać linka ?? Albo chociaż tytuł gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Oczywiście ;] Ta gra nazywa się Purper i jest to gra 2 od góry w editable games ;].... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Znalazłem ;) Dzięki Sadam. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tej gry... Jak się produkuje jednostki ??;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev_diablo Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Musisz se wybudowac ten budynek z trzema kominami, czy czyms tam B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi