piotrex1995 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Mam takie pytanie jak zrobić żeby jak wpisze jakiś tekst za pomocą takiego skryptu: get_string('Podaj tekst:',''); Pojawił sie taki tekst na planszy z odpowiednią czcionką, kolorem i wielkością w odpowiednim miejscu poziomie(x) i pionie(y). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 tekst=get_string('Podaj tekst:',''); // tutaj dajesz draw_text (oraz te inne draw, poszukaj sobie w helpie :P ) i nie dajesz nic w '', tylko piszesz string(tekst) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Zrobiłem coś takiego: tekst=get_string('Podaj tekst:',''); draw_text(16,16,string(tekst)) I wszysko ok tylko nie ma tego tekstu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 A masz kod do rysowania w Draw Event? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ups... nie mam xD EDIT: Już mam!Ale działa mi to tylko jeśli to jest w create :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi