Markos Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ok FLY LIFE zostaje :D i ten nie wiem czy tutaj w Valhalla zamykacie tematy :P ale ten jest do zamkniecia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 PipeFly < nie wiem czy już jakąś wybrałeś nazwe ale zapodam tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Mogłoby być jeszcze "I Fly" (jak "I Robot"). Ale skoro tytuł już wybrany, to temat zamykam wedle życzenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Mnie spodobała się bardzo opcja ganji, tzn. "Try to Fly". Może jeszcze weźmiesz to pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi