Bizon Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Pomóżcie , jak zrobć żeby w GM byli moji rysowani bohaterowie? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Rysowani na kartce i zeskanowani na kompa?Bardziej rozbuduj tą wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Nie . Chodzi mi że inna grafika taka jak np. w twojej grze albo w tej : https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3426. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 W grafice mojej gry co jest innego?Chodzi o gradiety(wiem dałem ich za dużo xD)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 On się nie czepia twojej grafiki Piotrex tylko chodzi mu o to jak się wstawia grafikę do gm.klikasz na tego czerwonego pacmana w menu i klikasz load sprite i wybierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 W grafice mojej gry co jest innego?Chodzi o gradiety(wiem dałem ich za dużo xD)? - nie widziałem tych bohaterów w GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Nie słuchaj Szymka bo się nauczysz i będziesz tak robił :) Klikasz na Add Object i w lewym górnym rogu masz: Sprite i klikasz obok tego <no sprite> na button i wybierasz ktoregoś spirte'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Bizon, przeczytaj artykuły i FAQ na naszej stronie. I Regulamin Forum również. Nie pisz więcej takich głupich tematów, bo dostaniesz warna. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi