Uhasz Ysz Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Nazwa: Duże ilości pocisków naraz Gatunek: SHUMP/Zręcznościowe Opis: latasz, strzelasz, unikasz pocisków. Gra posiada level editor, możliwość uploadowania leveli do galerii online oraz grania w levele zrobione przez innych. Pobierz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GoliBroda.BulletHell Rozmiar: koło 50 mb Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: brak Grafika: darmowe z neta Muzyka: darmowa z neta Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uhasz Ysz Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 eeeeee moderator coś mi bbcode nie działa @edit dobra cośtam naprawiłem, wkleiło się jako kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uhasz Ysz Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Nowy update w sklepie, oto nowe ficzerszy. Całkowicie nowy system uploadowania poziomów. Użytkownicy mają teraz swoje konta. Możesz sprawdzać konta innych i poziomy stworzone przez nich. Dodano przycisk polubienia. Możesz zbierać punkty za przejście poziomów. Możesz kupować nowe statki za punkty. Nowe parametry np: nowy shooting type. Przeglądarka sprajtów . Ulepszenia systemu kolizji. Animacje początku i końca poziomu. Nowy ekran wygranej i przegranej. Inne poprawki. W sumie zaczyna to wyglądać całkiem spoko, weźcie pobierzcie i dajcie jakieś oceny z łaski swojej :)) Od biedy nawet level możecie zuploadować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi