Nikas Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 niestety nie mam takiejikonki u mnie change the sprite jest narysowana taka glowka od pacmana i wogole mam inne menu!!plzzzz help napiszcze mi jakis poradnik z obrazkami jak zrobic animacje prosze niech ktos bedzie taki mily!!!moje GG to 8837015 a e-mail nikodems@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ech... Warn za złamanie 9. punktu regulaminu, jak ostrzegał Patrysław. I za ogólne pisanie takich postów i komentarzy na stronie. Co do innego menu, najpewniej masz Game Makera 5.X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 mam game maker 6.1 niezarejestrowany.przepraszam ale co ja robie??ja jestem tu nowy i nic nie wiem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Masz rację. To GM 6.1. Ktoś ostatnio pokazał obrazek z wersji 5.X i pomyliło mi się. Co robisz? Przecież ci napisałem. :] Jeśli nic nie wiesz, to przeczytaj stare tematy, FAQ i artykuły, zamiast zadawać pytania tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 dzieki ale gdzie znajde stare tematy FAQ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 https://gmclan.org/up1072_4_animacja_dla_newbie.html - Ściągaj i raduj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Nie ma czegoś takiego jak temat FAQ :) (tzn. niby jest, ale nie zawiera w sobie FAQu). Nie zauważyłeś przecinka? :P Do FAQ prowadzi taka duża ikonka na stronie. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi