tommar Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Witajcie Szukalem na forum ale nie udalo mi sie znalezsc jak zrobic zeby przechodzac z jednego roomu (menu) do drugiego roomu (level 1) byly inne wielkosci. Tzn. pokoj menu np.640x480 a pierwszy level 1280x640. Nie wiem jak to ugryzsc gdyz jak zmieniam ustawienia to oby dwa pokoje maja ten sam rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Cześć, Dam Ci pokrótce takie małe wyjaśnienie co robią dane rzeczy w konfiguracji pokoju Room Settings: Jeśli ustawiasz w swoich pokojach dwie inne wartości przy Width/Height to na pewno ich wielkości są różne. Jeśli nadal coś jest nie tak, to zapewne jest problem z View'ami - obszarem wyświetlania gry. Room Views: Pamiętaj aby zaznaczyć kwadraciki ptaszkiem (albo myszką, jak wolisz :D) Jeśli nadal nie rozwiązałeś swojego problemu, podaj jakieś screen'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommar Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Dziekuje za odpowiedz. Chyba mi sie udalo pozaznaczlem ptszkiem . To nie jest to co mialem na mysli ale musi wystarczyc . Uwazam temat do zamkniecia chyba ze moze komus sie przyda :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi