LolikZabijaka Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Tytuł: Moje Crapy Gatunek: Bliżej nieokreślony Opis: Temat bardziej dla śmiechu. Ostatnio wróciłem do programowania, i przejrzałem swoje stare "projekty". Kiedyś tworzone z wielką powagą i zapałem, dziś to po prostu nieudolne próby stworzenia gier. Każda z tych gier kuleje pod każdym względem dając kupę śmiechu Download: Crapy Rozmiar pliku: 12MB. Autorzy: Programowanie: Tak, to byłem ja. Fabuła: Nie wiem czy o fabule można w ogóle mówić, ale okej, też ja. Grafika: Wstyd się przyznać Muzyka: Brak muzyki Screeny: Screen 1 Screen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 "Ten plik jest niebezpieczny, dlatego został zablokowany przez Chrome." Wnioskując po screenach na pewno jest coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 szybkiplik.pl ogolnie jest zablokowany przez chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi