Webzir Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Oddam w dobre ręce zareklamowane www.gaf.prv.pl, nie pytać, ten kto zapyta nie dostanie. Tutaj zgłaszać propozycję, jutro wybiorę nowego właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Hm ja bardzo chetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 A jakie są zalety tych stron? BTW. Blackmaul, szkoda, że zostałeś :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Takie że za reklame zapłaciłem ponad 10zł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 10 zl ? :P pewnie robiles kilka miesiecy na ponad 10 zl ? :D a gdzie ja "reklamowales"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Oddam w dobre ręce zareklamowane www.gaf.prv.pl, nie pytać, ten kto zapyta nie dostanie. Tutaj zgłaszać propozycję, jutro wybiorę nowego właściciela.A można wiedzieć czemu ją oddajesz zaledwie po miesiącu istnienia? Znudziło się adminowanie? Kolejny zaśmiecacz internetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Po prostu zauważyłem że nie znam się na HTML'u :P Ale otwieram nową stronę, na której tematyce BARDZO SIĘ ZNAM, i tylko blakowi powiedziałem na czym polega :P. Kupuję również domenę .pl bo akurat jest wolna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Wygrał Backamul. Zamknąć na 2 spusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi