niebieskiBrylant Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam. Już miałem tu kilka kont, ale ostatecznie albo zapomniałem hasło, albo nie mam już dostępu do e-mail, albo to i tamto xd. Stąd takie pytanie... czy mogę się zapisać może z ciekawości do jakiegoś konkursu, czy coś? Chciałbym poczuć "dreszczyk emocji" i rywalizację. Z samej ciekawości, choć nie wiem, czy mam jakieś szanse ;). A pytanie zadaję, bo na forum zaesze widywałem tylko zakończone konkursy, a i też się nad tym nie skupiałem, a chciałbym się sprawdzić. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Marca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 niestety żadnych nie ma, chwilę temu się skończyło gamemaker labo z imponującą liczbą uczestników (tj 0). jeżeli coś się pojawi to bierz udział śmiało, nigdy nie ma ograniczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Brak świeżej krwi na forum, wszyscy oldeu users albo przestali mieć czas na taką rozrywkę ze względu na najzwyczajniejszy w świecie rozwój życia albo bezpowrotnie je opuścili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi