Ice Cube Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Czesc Macie jakis pomysł jak sprawdzic szybkosc danego komputera? tzn.kazdy potencjalny gracz dysponuje innym sprzetem i fajnie gdyby przed zagraniem mogl sprawdzic czy jego komp nadaje sie akurat do tej gry chodzi mi o sprawdzenie procesora ,karty graf. i pamieci aktualnie korzystam ze zmiennej FPS,ktora mam na ekranie i pokazuje mi rozne wartosci w zaleznosci jak duzo obiektow jest aktualnie w użytku ale czy idzie zrobic jakis prosty test przed sama grą? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 niektore gry, takie jak Ostateni TOmb Raidery na przyklad, maja w menu zakladke Benchmark i odpala ona scene gry z oczekiwanym maksimum elementow sceny i efektow, ktore moga wystapic w grze na raz, dziala to minute-dwie i po tym tescie user dostaje info jakie ustawienia jakosci sa najlepsze dla tego sprzetu i gra tez sama je zwykle aplikuje. Ice Cube 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Cube Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi