Kamil_Wit Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 mam problem z zrobieniem paska zycia, i ładowania energii mocy strzału jak w grze Mana. http://www.megaupload.com/?d=EQ5X59DM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Daj to na jakis inny uploader bo z megaupload jest problematyczne sciaganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Daj to na jakis inny uploader bo z megaupload jest problematyczne sciaganie. Poco ci na inny serwer jak i tak nie pomożesz. (Tera ja troche za tobą połaże :D ) Powracając do tematu, możesz zrobić to w ten sposób: draw_healthbar(160,725,310,735,wartosc_zmiennej,c_silver,c_red,c_yellow,0,true,t rue); Oczywiście dane do zmiany. Nie wiem czy o taki pasek Ci chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Wit Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Poco ci na inny serwer jak i tak nie pomożesz. (Tera ja troche za tobą połaże :D ) Powracając do tematu, możesz zrobić to w ten sposób: Oczywiście dane do zmiany. Nie wiem czy o taki pasek Ci chodziło. Chodzi mi o pasek życia i ładowania broni jak w Mana. http://www.gamemaker.nl/games_edit6/manna.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (Tera ja troche za tobą połaże :D ) Błagam nie. Ja już się uspokajam bo nie chce więcej warnów zarobić. Mam ich o 5 za dużo. Teraz wszystko w łapkach litelfisha :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No to tak jak myślałem. Możesz to użyć co podałem wyżej, dodatkowo obrób to graficzką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Wit Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No to tak jak myślałem. Możesz to użyć co podałem wyżej, dodatkowo obrób to graficzką :P http://www.gmclan.org/up1174.html tu masz mój file Sciagnij sobie mane, jeszcze drugi toolbar %mocy broni ataku. Włacz moja gre wyskakuje bład> :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Wiem, że wyskakuje błąd :P Dwa paski możesz wyświetlić w ten sposób: draw_healthbar(160,350,310,360,global.Hitpoints+global.MaxHitpoints,c_silver,c_r ed,c_yellow,0,true,true); draw_healthbar(160,370,310,380,global.Level,c_silver,c_red,c_yellow,0,true,true) ; Oczywiście ich położenie dopracuj już sam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Wit Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Wiem, że wyskakuje błąd :P Dwa paski możesz wyświetlić w ten sposób: Oczywiście ich położenie dopracuj już sam :P A pasek z ładowaniem energi strzału z miecza? http://www.gmclan.org/up1174.html scren z many o co mi chodzi bo chyba tej gry nie sciagneles, albo nie wlaczyles ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A pasek z ładowaniem energi strzału z miecza? Pozostaw bez zmian, tylko pokombinuj z tymi danymi: miecz.x+30 Bo tu mi się cosik nie zgadza. Sorki ale nie mam już więcej czasu, aby Ci pomóc. Dalej musisz se poradzic sam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Wit Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Pozostaw bez zmian, tylko pokombinuj z tymi danymi: Bo tu mi się cosik nie zgadza. Sorki ale nie mam już więcej czasu, aby Ci pomóc. Dalej musisz se poradzic sam :P Lol zapomniałem jak sciagnełes gre nacisnij enter żeby właczyć. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi