blackmaul Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ale on nie jest z tego dumny tylko twierdzi że ma stalwoe nerwy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Wiesz w czym jest problem GuXio? Bo Ty nie wkładasz swojego serca w swoje gry (robisz gry, żeby tylko były). Gra wymaga wielkich poprawek (już by było lepiej żebyś kibica i policję sam narysował w Paincie). Starałem się przegrać w tej grze, ale nie dało rady :) Próbuj dalej, nie zniechęcaj się! -------------------- Zapewne zadowoleni nie są. Ta gra to g*wno. Aleś GuXia zjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 PS: Musicie przyznać że mam stalowe nerwy, tyle gier do d*** zrobiłem i dalej je robie :P A ja zrobiłem 250 stripów, które były pokraczne i nie nadawały się do czytania. Oboje mamy powód do dumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Polecem ci więc-skoro tyle gier wyszło ci nie najlepiej-przerobić jakiś example na swoją grę (tzn. wykorzystać "istotę" ;P przykładu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi