Albusik Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ale mi wyskakuje pytanie: The game will be closed before chanching the mode. A jak naciskam "Ok" to jakiś nowy dokument mi wyskakuje. P.s. Sorki że się narzucam w dwóch tematach, ale mi na tym zależy. Już jest dobrze, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Spróbuj to bardziej dokładniej wytłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Już nic. Poradziłęm sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Niestety to właśnie panuje na naszym forum - wtórny analfabetyzm. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi