123el Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 W moim uploaderze umieściłem jakiś niby przykład, aby zorientować się o co mi pierwotnie chodziło! Jakby kto nie wiedział to to ten co ma 6KB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Łaskawie linka byś dał. Ed Dobra juz mam. Pierwotnie bardzo fajne slowo. A co teraz juz nie? Czy chodzilo o to: https://gmclan.org/up1072_11_Przyk_ad.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 W klocku ustawiłeś wartość subimage na 0. Zastąp wszystko z tego eventu kodem: if place_free(x+4,y) {x+=4 sprite_index=sprite1} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 TAK! No no no! Dałem w no key to co trza i jest nieźle! Jak narazie to dzięki wam wszystkim, bo każdy nawet nie najlepiej(london, któremu też dziękuje)próbował w pomocy mi! Many thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 O lol xD No pomyliłem się. Jak ja mogłem taki błąd popełnić :P Każdemu się może zdarzyć. Chodziło mi o sprite_index=blablabla; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 najsmieszniejsze jest to ze GMclanowicze sypnęli tu sporo razy nieistniejącymi funkcjami, nawet Dawidsu którego bym o to nie podejrzewał... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Pablo każdemu może się pomylić. A już mnie na pewno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 He, he ale macie problemy. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i oby jakiś inny żółtodziób skorzystał z tego tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi