Cupcake Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Potrzebuję pomocy w stworzeniu wizerunku postaci do mojego uniwersum. Postać ,o którą mi chodzi zwie się Gravita i jest boginią grawitacji. Pragnę stworzyć urodziwą boginię. (uznałem, że to przydatna informacja) Zależy mi na tym, aby niebyła człowiekiem lecz była humanoidalna. (w sęsie ,jak większość pozaziemskich kobiet z np. gier) Jak najbardziej może być w pełni postacią fantastyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 hmm a może coś jak na twoim avatarze lecz fioletowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 ale ma balony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nie balony a grawitony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi