Szymek Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Jak mogę zrobić aby w tekście pojawiał się obrazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 znaczy się co? chodzi ci o emotki w tekście w gm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 rotfl, co maja emotki do obrazkow pieter ^^? on sie pyta, jak sformatowac tekst tak, zeby mozna bylo wstawiac miedzy wyrazy obrazki. ja na czuja mowie, ze trzeba robic to recznie, choc nigdy nie propowalem formatowac tekstu w gm w jakikolwiek sposob, poza zmiana czcionki i koloru :P *pieter, gulp, n00b master, rotfl, ah ten angielski :]* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Pokaż kod jakim wyświetlasz tekst. btw. *pieter, gulp, n00b master, rotfl, ah ten angielski emot11.gif* Ach ten polski x] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 W produktach Borlanda masz takie cos jak RichEdit w gm trzeba by pewnie uzyc dodatkowych Dll'i. @Little: Pieter znowu powie ze sie go czepiasz Edit2: Nic ja tylko ostrzegam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 marmi, wyrazy dzwiekonasladowcze z reguly nie maja zdefiniowanej pisowni :) oh, ah przez h jest w kazdym razie poprawne - slowa mojej polonistki. blackmaul: i co z tego ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 nie no tym razem znów zgodzę się z rybką lol... Oklepany podpis :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 marmi, wyrazy dzwiekonasladowcze z reguly nie maja zdefiniowanej pisowni smile.gif oh, ah przez h jest w kazdym razie poprawne - slowa mojej polonistki. Moim zdaniem PWN ma większy autorytet jeżeli chodzi o znajomość języka polskiego niż jakaś polonistka z Wrocławia: http://so.pwn.pl/lista.php?co=ach http://so.pwn.pl/lista.php?co=ah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Tak chodzi mi o emotki w tekście tekst wyświetlam kodem: draw_text(10, 499, text1); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi