en_6280 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Tak się zastanawiam czy certyfikaty robione online typu, sololearn itp. dają coś na rynku pracy?? Z osobistych doświadczeń wiem że jak się nie ma papierka/ doświadczenia to coraz trudniej coś złapać z pracą w IT. Moim zdaniem fajnie odświeżają pewne podstawy no i czasem uczą podstaw. Jakie są wasze doświadczenia z certyfikatami zarówno darmowymi i płatnymi? Może coś polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dobre pytanie. Ja mam taki jeden certyfikat z Cybrary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Do tej pory się nie spotkałem by ktokolwiek na to patrzył. Ciekawą opcją mogą być zawody online w których zajęło się jakieś konkretne miejsce ale to też tylko dodatek żeby było o czym pogadać na rozmowie. Podstawą jest kierunkowe wykształcenie wyższe, które ewentualnie może być substytuowane sporą ilością własnych projektów. Oczywiście mówię o pierwszych, powiedzmy, dwóch pracach bo potem to już się liczy doświadczenie komercyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi