Remx Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Witam na wstępie przepraszam że siętak rozpisuje na forum :unsure: ale czym szybcij sie naucze obsługi GM to mniej będe postów pisał ale do rzeczy. PrzykładA .GMD PrzykładB .GMD Powyzej są dwa pliczki .gmd jeden to skrócona wersja orginalego pliku drugi zaś moją kopią, większośći poprostu kopiowałem i wklejałem do siebie ale i tak nie działa :( jeżeli ktoś ma chwilkę czasu i poprawił by mój plik i powiedział co jest nie tak będe dozgonnie wdzięczny. mój email: remix0@go2.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Chyba troche za dużo wyciąłeś. Brakuje jednego obiektu i może nawet czegoś jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Akorat w tych przykladach chodziło mi o samo zaznaczenie ze klikasz na mordke i na około zaznnacza sie pole w orgninale jest to kształt gwiazdy a u mnie tylko o jedno pole na około :/ .............. Dodatkowe pytanko czy w GM można twożyc tablice,stosy i tak dalej ?? tak jak w Pascalu ?? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Co do tablic to tak, można je tworzyć, jeśli chodzi o stosy to niewiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Co do stosów itp. to tylko od wersji 5.3 zarejestrowanej. W helpie wystarczy poszukać "Data structures". Update: Można tworzyć Stacks, Queues, Lists, Maps, Priority Queues Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi