Zychu Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 robie cos w stylu systemu :) plik i gdy przenosze ikone napis i kawalek ikonki rozmywa sie niewiem dlaczego. i czy da sie zrobic zeby sie nie rozmywal :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Musisz przybliżać wartości do liczb całkowitych. Najlepiej jak w step dasz: x = round( x ); y = round( y ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Musisz przybliżać wartości do liczb całkowitych. Najlepiej jak w step dasz: x = round( x ); y = round( y ); nie wiem niedziala chyba nie oto ci chodzi oczym ja mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 To może być wina monitora, nie GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 a u ciebie jest dobze??? bo mi rozmywa i to beznadziejnie wyglada prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 mi nic nie rozmywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 To tak jak mówię. Jest to wina monitora, ew. ustawień dot. odświeżania monitora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi