Danielus Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tytuł: Mental Asylum Gatunek: Logiczna Opis: Moja pierwsza opublikowana na play store gra. Wymęczone przez ostatnie pół roku we współpracy z osobą z Indii. Zasady są bardzo proste - Mamy siatkę 5x5 i musimy dojść do celu. Rozgrywkę urozmaicą nam różne rodzaje płytek. Jest plan by ulepszyć grafikę i zrobić więcej poziomów bo teraz to wygląda trochę surowo. AD FREE póki co, więc nic nie bedzie przeszkadzać podczas tego niesamowitego doświadczenia :f Zapraszam do niekoniecznie konstruktywnej krytyki. UPDATE 2.0 - Usunięty pasek ładowania - teraz poziomy ładują się natychmiast - Duży upgrade graficzny - Dodano "Stars rating" - teraz oprócz prostego przejścia poziomu można także powalczyć o jak najmniejszą ilość ruchów - Nieco lepsza instrukcja - Nowe poziomy - Now specjalne płytki Download: Rozmiar pliku: ~20 MB Autorzy: Programowanie: Ja(Danielus/Arrekin) Grafika: Praveen Kumar + coś tam z Internetów Level Design: Praveen Kumar Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Bieda-gierka dostała update : f UPDATE 2.0 - Usunięty pasek ładowania - teraz poziomy ładują się natychmiast - Duży upgrade graficzny - Dodano "Stars rating" - teraz oprócz prostego przejścia poziomu można także powalczyć o jak najmniejszą ilość ruchów - Nieco lepsza instrukcja - Nowe poziomy - Now specjalne płytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 pokaz nowe grafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 to są nowe xD stare usunąłem( Wiem że te też nie porywają, chyba że masz scachowane i widzisz jeszcze stare : d ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi