Cekol Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Jak ostatnio zauważyliście powstała telewizja nowej generacji [n] Więc niechcę być gorszy i zamierzam zrobić internet nowej generacji :D :blink: A dokładniej przeglądarkę która by pobierała z wyznaczonej ścieżki internetowej skrypt gml obrazki itp. Więc mam pytanie: jak się nazywał dll do pobierania zasobów(obrazków,textu i muzyczki) z strony www? :blink: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 GMsock? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Rezerwuję sobie domenę google.pl :]. Aczkolwiek powinno się w dalszym ciągu do tworzenia stron używać xhtmla (mogą być jakieś drobne przeróbki), bo jakoś sobie strony w gml'u nie wyobrażam. No chyba że to internet dla game makerowców, bo taki specjalista w html/css/js/xml/php nie będzie sobie jeszcze jakimś gmlem du...mę zawracał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Hmm cekol dość fajny pomysł, sam nawet bym chciał mieć coś takiego (ewentualnie) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 A pamięta ktoś z oficjalnego forum projekt GHTML czyli HTMLa ze wstawkami GMLowymi XD ? Bo mi ten projekt strasznie to przypomina, a strona w GML - nie wyobrażam sobie tego :] . Nie zrobimy przecież z GML takiego C# który jest już wszędzie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Chodzi aby program pobierał wysztkie pliki zdjęcia z danej strony? xD Już jest pełno takich programów, nie w GMLale jest xD Ja mam jeden xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 a jaki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 No właśnie podaj link do tego progamu (jeśli takowy program istnieje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 rotfl. internet, ktory dziala przez internet :D ja myslalem ze tu jakis topic o superszybkich laczach etc a tu jakas kicha.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 To mi się skojarzył projekt z D-Games - internetu bez internetu xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 LoL. Na to to by trzeba ekipy ludzi. Poza tym internet jest nową generacją :jezor: bo włączasz kiedy chcesz i co chcesz. Na żądanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 jak się nazywał dll do pobierania zasobów(obrazków,textu i muzyczki) z strony www? Z tego rozumiem że to będzie zrobione na Game Maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Poszukajcie takiego propgramu: HTTrack Website Copier czy jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 O to chodzi: http://www.httrack.com/? EDIT: sorry za offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Wystarczy byle jaki dodatek do obsługi TCP/IP, np. ten co Tymon napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Jeśli to będzie na GM to pewnie mi nie będzie działało :( (bo gry/programy z GM 6.x mi nie działają na kompie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi