PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam, mam pewien problem mianowicie gdy chcę skopiować sobie image 0,następnie gdy wklejam pojawia się wersja z czarnym tłem,oczywiście da się do usunąć narzędziami ale zajmuje to dużo czasu. Serdecznie dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Z tego co pamiętam tak się robi jeżeli edytujesz obraz, kopiujesz go i wklejasz w innym obrazie. Spróbuj po prostu skopiować i wkleić KLATKĘ a nie jej zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Z tego co pamiętam tak się robi jeżeli edytujesz obraz, kopiujesz go i wklejasz w innym obrazie. Spróbuj po prostu skopiować i wkleić KLATKĘ a nie jej zawartość. Bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ostatnia opcja to robic w czyms co nie jest gmowym edytorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ostatnia opcja to robic w czyms co nie jest gmowym edytorem. Albo REINSTAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Albo REINSTAL Fok,to też nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nie doublepostuj. Edytor GMa to syf, nie używaj go. Znajdź sobie jakiś program, w nim rób grafiki, wczytuj do gm'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nie doublepostuj. Edytor GMa to syf, nie używaj go. Znajdź sobie jakiś program, w nim rób grafiki, wczytuj do gm'a. Edit: Ironicznie mi sklonowało posta przy postowaniu. Nie doublepostuj ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mi się w gm'ie bardzo fajnie rysuje,ale chyba będę musiał się przenieść na coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nie używaj lennyface do czegokolwiek co nie ma jawnego podtekstu seksualnego :v Osobiście używam gimpa(i polecam), ale niektórzy hejcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nie używaj lennyface do czegokolwiek co nie ma jawnego podtekstu seksualnego :v Osobiście używam gimpa(i polecam), ale niektórzy hejcą. Nie musi być to koniecznie podtekst seksualny. (skończyły mi się emotki) Spróbuję w gimpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 a w innych spritach też tak masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 a w innych spritach też tak masz? W innych spritach, w innych projektach to samo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi