CyberZoGA (ZombiesWillBack) Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam Everybody! Chciałbym przedstawić wam kilka moich utworów które stworzyłem tak z nudy (dobra, powodem było rozstanie...) Może i lepszy ze mnie twórca muzyki (DJ?!) niż twórca gier (też sie nie zaliczam, jestem zwykłym informatykiem) A oto mój SoundCloud ;D Ba da bum Tss Mam nadzieje (heh) że się wam spodoba... Albo powiecie czego w tym może brakować :P ;) ] Miłego słuchania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalowyNerd Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Fajne, nagrałem do jednego gitarę xd , bo takie mroczne nieco klimaty ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 które stworzyłem tak z nudyNo offence, ale to słychać... I to boli :) Bez jakiegoś polotu to wszystko, po prostu średniawka. Ale nie przejmuj się, klep sobie dalej swoją muzyczkę, zawsze do kogoś trafisz, do mnie niestety nie. Jestem na nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 No offence, ale to słychać... I to boli :) Bez jakiegoś polotu to wszystko, po prostu średniawka. Ale nie przejmuj się, klep sobie dalej swoją muzyczkę, zawsze do kogoś trafisz, do mnie niestety nie. Jestem na nie :) mi się podoba proste utwory a jednak wpadają w ucho. Cóż jednak niektórym gustu muzycznego nie kupisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi