HamsterMan Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Tytuł: Spaace Gatunek: Shooter, Schootermap, Action, 2D side scroller Opis: Moje imię jest nieistotne. Powód dla którego tu jestem też nie należy do istotnych. Co jest istotne to fakt, że osłony twojego statku nie wytrzymały i zaaplikowany został wirus. Do opracowania antidotum, system potrzebuje 180 sekund, w tym czasie twoim obowiązkiem jest dotrwać do tej chwili w jednym kawałku. Krótka instrukcja: - strzelamy klawiszem Z - są 2 bossy, - są 3 rodzaje bonusów: 2 typy laserów i nielimitowane strzelanie, - w prawym lewym rogu podawany jest czas (rzeczywisty i najlepszy), gra kończy się, jeśli dojdzie do 180, - pasek u góry wskazuje na przegrzewanie się lasera, jeśli dojdzie do końca to, dopóki nie spadnie do zera, nie możemy strzelać. Download (Windows) Download (Android) Rozmiar pliku: Windows(8,6MB), Android(17,1MB). Autorzy: Hamsterman Programowanie: Hamsterman + shadery modyfikowane z forum GMC Fabuła: Hamsterman Grafika: Hamsterman Muzyka: W tej wersji nic nie jest moje, objaśnienie: intro jest zgrane z efektami w rytm muzyki a muzyka i string z "nutami" zaciągnięty z projektu 0x40 Hues. Dla ciekawych: link do mojej muzyki z poprzedniej wersji: Press any key Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 - w prawym lewym rogu Musisz mi to chyba rozrysować :blink: Efekty graficzne robią wrażenie (choć czasem są na tyle przesadne, że na ekranie nie widać zupełnie nic), a muzyka jest śliczna. Niestety niewiele więcej dobrego mogę powiedzieć o tej gierce. Grafika bonusów i wrogów jest po prostu brzydka i pasuje do tła jak pięść do nosa. Zupełnie też nie mogę się połapać, o co chodzi w tych wszystkich numerkach na górze. Doszedłem do pierwszego bossa (?), dałem się trafić i najwyraźniej bossowie stali się nieśmiertelni. Hę? Aha, da się jakoś pominąć to dziwne intro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Wersja android nie na GP? Edit: Przeszedłem, ciekawe, dzięki za earrape na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi