Sutikku Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Mój stary, bardzo stary monitor, padł. Na razie mam załatwiony tymczasowy 1650x1050, na którym mi się spoko żyje, ale będę musiał kupić nowy. Ale mój budżet zamyka się w 500zł (a nawet preferowałbym 400 z haczykiem). Sam nie wiem czy chcę kupować FullHD, bo się boje, że mi spadnie wydajność w przyszłości w grach. Myślicie, że będzie duża różnica między FullHD, a takim 1650x1050? I czy polecacie jakiś monitor w takim zakresie cenowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ja kupiłem FullHD za 400 zł z 2 lata temu. Jestem z niego bardzo zadowolony :D Nie widzę zbytniego spadku w fps'ach, jest wygodnie, bo mogę widzieć dużo rzeczuf na raz, także polecam :P Jak coś to jakiegoś szajsunga kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Samsungi godne polecenia. Sam śmigam na takim od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi