staniki Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Robię MMORPG w Mplay, lecz nie wiem jak się zalogować CZy mam włączyć wpierw Admin Controllera? Bo w tym engine nie ma żadnego servera i nie wiem, bo jak tworzę konto i chce się potem zalogować, to pisze, że nie może znaleźć Accounta.. O co chodzi?? :frusty: :huh: :huh: EDIT: A tak w ołgle chodzi o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 dobra powiem ci tak: nie korzystaj z tego. Ja tak zrobiłem i mnie zwyzywali że używam silników. A mplay nie jest dobry dla mmorpg bo przy 3 graczu wszystko się sypie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Nieważne, ale chcę chociaż zobaczyć jak to wygląda Nie wiem co jest grane, powiedziałbyś mi jak się zalogować Bo te starsze wersje nie są zbyt ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 w mplay nic sie nie sypie ale jak dojdzie tak z 4-6 to będą lagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 no można tak powiedzieć :D żeby się zalogować musisz mieć baze mysql w której są serwery przetrzymywane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 serwery przetrzymywane w bazie mysql O_O ? o kulwa XD jesli o serwery gry chodzi, to strasznie powolne musi byc, jak lobby w mysql jest. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 tzn liste serwerów :P przejęzyczenie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Założyłem konto MYSQL i zapisałem je w admin controlerze i kliencie, i już mi błąd że nie można połączyć nie wyskakuje, ale nadal nie może znaleźć accounta. A jak w gmMMORPG robię to mi się invent nie sejwuje :( Najpierw chciałem zrobić tak, że ci tworzy sejwa jak w grze single player, ale wtedy gracze się nie ruszają i gram praktycznie ja sam :( Nie wiem już co mam zrobić :( EDIT: a już mi się udało, lecz jeszcze nie wiem czy się tu inventory zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi