PoxiPol Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Hej ludki, Szukam jakiegoś dlla, ktory mogłby mi zwrócić poziom odebrany z mikrofonu, jeśli dany input istnieje. Znacie coś? Nie mogę nic znaleśc, wszystkie lingi wygasają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 W sumie to GM:S ma możliwość nagrywania mikrofonu, ale nie znalazłem nigdy żadnego przykładu. Dokumentacja podaje: Once you have your recorded audio in a buffer, you can do basically anything you want. No i funkcja to: audio_start_recording() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Jemu nie chodzi o nagrywanie, tylko o odczytanie głośności mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Eh, może i ciężko mi się wysłowić. Mi bardziej chodzi o to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Dobrze zrozumiałem. No to nagrywając dostajesz w GM dane. Tylko że nie wiadomo co z nimi zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi