HamsterMan Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Tytuł: (roboczy)Spaaace Gatunek:Casual, Epilepsja, jak_wroce_do-domu_to_dam_.apk Opis:Robiłem to 24H "po godzinach". Prowadzisz super wypasiony statek kosmiczny, który jest troche organicznym statkiem kosmicznym (Pozdrawiam Lexx) i musimy unikać grzybów. Autorzy:HamsterMan Programowanie: HamsterMan + shadery YoYo zmodyfikowane Fabuła: Za wysoko teraz jestem. Grafika: HamsterMan Muzyka: HamsterMan (Słaba, wiem. iPhone: Novation Launchapd) Screeny: Pobierz Spaaace Wiecej info za naście godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Gra na GMClanie :D? Nie mogę się doczekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamsterMan Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jestem tu chwile aktywny, ale jak ktoś pamięta, poprzedni projekt Hamstermania jest w produkcji dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Zagrałem, doszedłem maksymalnie do 30 sekund. Nie wiem jak to skomentować XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Rekord 50 sekund, gra dziwna XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamsterMan Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 "Wrzuć to na forum mówili. Na pewno nie będziesz się tego wstydził na drugi dzień mówili". Wiem, że na razie mało gry w grze, że niektóre efekty są niesprawiedliwe i zbyt przeszkadzają, więc postanowiłem to wszystko poprawić, wprowadzić jakiś balans tu i tam itd. Teraz pracuję nad sztucznym 3D, zrobiłem już projekcję siatki (docelowy efekt to taka siatka jak w Kung Fury podczas hakowania czasu), dodaje screena z zabugowaną wersją, bo fajnie wygląda :D. Ogólnie to dziękuję za wyrozumiałość :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamsterMan Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Przepraszam za doubleposta. Gotowi na .APK?! ! Spaace ANDROID 082 Wiem, że niestety jeszcze trzeba zaakceptować instalowanie programów z nieznanych źródeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi