Pręcik Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam. Bardzo długo kombinowałem jak zrobić by w ostatnim pokoju wszystkie punkty z całej gry się do siebie dodały i np jeśli jest ich 7 to pojawia się dany sprite. W każdym z 10 pokoi jest jeden obiekt, który ma akcje "set the score to 1". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Twój problem jest taki że robisz "set to" czyli "ustaw na". Musisz dodawać twoje punkty. Nie wiem czy możesz w klocku wybrać jakoś "Add". Jak nit to zmień żeby było tak: set the score to score+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pręcik Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Niestety nie działa ... w ostatnim pokoju obiektowi który ma się zniszczyć dałem test score i zrobiłem, że musi być równo 10 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Zaznacz "relative" to doda zamiast ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pręcik Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 mam zaznaczone relative ale i tak nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi