Nirvan Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Tytuł: Wiggly Gatunek: Zręcznościówka Opis: Gierka zrobiona na zaliczenie przedmiotu na studiach, miała być mniejsza ale w miarę tworzenia przychodziły nowe pomysły i trochę się tego uzbierało ;) Płyniemy przez głębiny oceanu malutkim wijącym się stworkiem i unikamy przeszkody, sterujemy nim poprzez machanie palcem po ekranie w prawo lewo. Gra jest darmowa więc każdy z windows phonem może sobie ją pobrać i wypróbować. Może ktoś użyczy apkę małą recenzją jeśli się spodoba? Pewno mogą posypać się komentarze że Flow itd. ale prawda jest taka że w połowie projektu dowiedziałem się o istnieniu tej gry :P Jakieś tipy do rozreklamowania apki? Może jakies studenckie promocje są? :D Download: https://www.windowsphone.com/pl-pl/store/ap...fd-3002a37f48e8 Rozmiar pliku: 3mb Autor: Fylyp Moeglich (ja) / Nirvan Stary filmik: Nie mogę nagrać nowego bo nie mam urządzenia :/ Tylko na zajęciach mialem a tak wszystko na emulatorze a on bardzo wolno działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Bedzie wersja na androida? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Zastanawiam się czy nie przerzucę tego do unity i wypuszczę na kilka platform, jeśli pójdzie gładko to tak się stanie ;) Ale to raczej za jakiś czas, teraz będę miał trochę innej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 To jest wijący stworek? Przecież to plemnik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Na filmiku plemnik, w aktualnej wersji już mało go przypomina ;) Możesz na screnach zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Pech chciał że od wczoraj wieczór mam telefon z bimbołsem(Lumia 520). Ta gra wciąga. Sterowanie jest ciężkie, ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia i chyba był taki zamysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 O fajnie :) Taki zamysł, nie chciałoby mi się robić gry ze standardowym sterowaniem :D Ogólnie ze storem jest kicha, drugi dzień a tu tylko 14 pobrań, mocno nie ubolewam bo projekt był na zaliczenie ale spodziewałem się znacznie więcej w najgorszym wypadku, ale zobaczymy, moze jeszcze się rozkręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dodałem krótką recenzję ale nie widzę ani recenzji ani oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Hah w emulatorze wlazłem do sklepu, wszedłem w nowe gry i scrollowałem diabli wiedzą jak długo i nigdzie mojej gry nie było :P W wyszukiwarce znajdzie jak się wpisze "Wiggly" ale pokazuje że 0 ocen :P Ah ten microsoft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Udało mi się 11m przepłynąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Hah w emulatorze wlazłem do sklepu, wszedłem w nowe gry i scrollowałem diabli wiedzą jak długo i nigdzie mojej gry nie było :P W wyszukiwarce znajdzie jak się wpisze "Wiggly" ale pokazuje że 0 ocen :P Ah ten microsoft. to ją rozreklamuj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Tylko w jaki sposób :P rozreklamowałem po sieci i jest 19 pobrań :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Wstawiaj gdzie się da :-) Powysyłaj gameplayer'om itp. Pospamuj na instagramie, snapchacie, twiterze, i nawet na fb :-) I pobrania się znajdą! Oceniłem twój projekt na 5 i zrecenzowałem :-) Nie spier#ol tego hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi