blondi Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Elo.Mam nowy problem.Otóż jestem ciekawy czy można wczytywać informację z do gry z plików np. osobno sprite'y, muzykę, itp.Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Wiesz ile razy ten temat już był? Korzystaj z wyszukiwarki na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Zakladka Main2 dzial Resource :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Wielkie dzięx.Nareszcie mam odpowiedź.Jesteś bardzo pomocny Blackmaul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 "z do gry z plików" ciekawe zdanie a tak pozatym to jest przyklad Tymona na stronie glownej bo ten klocke hmmm..... ciezki do uzycia bedzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi