oLuju Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Chodzi o to że mam na przykład warunek "czas", który się ciągle zmienia. I chciałbym zapisać jego aktualną wartość na przykład w momencie naciśnięcia spacji. Ma to tak wyglądać, że wpisując tak jakby koleją wartość do pliku tekstowego text.txt wyglądało to tak: 3 4 42 79 354 3467 Próbowałem to zrobić w ten sposób: GML file = file_text_open_write("file.txt") file_text_writeln(file) file_text_write_real(file,czas) file_text_writeln(file) file_text_write_real(file,czas) file_text_close(file) Działało w 50% bo plik się tworzył i zapisywał aktualną wartość zmiennej, ale potem naciskając spacje już jej nie zapisywało i plik wyglądał ciągle tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Otwórz plik nie w trybie write a append, czyli dopisywania. Wtedy wszystko powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oLuju Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Otwórz plik nie w trybie write a append, czyli dopisywania. Wtedy wszystko powinno działać. Wielkie dzięki ! Właśnie o coś takiego mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi