blondi Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Wiem że ten temat już był ale mi nie działa. -po pierwsze znikają mi wszystkie napisy -po drugie na polu o rozmiarach 800/600 po chwili pojawia się wielki kwadrat. Jak to poprawić.Pomocy. :helpsmilie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Troche dokladniej. O czym wogole mowisz i jak znikaja ci napisy chodzi o sprite'y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 nie tym razem chodzi mi o co innego.Mam skrypt w DRAW, który tworzy mi prostokąt o wielkości 800 na 600.gdy testuję grę nie ma napisów i po jakimś czasie (OK.1MIN) ZACZYNAJĄ się powoli pojawiać.Prostpkąt się pojawia z efektem aplha.Na początku jest przejźroczysty i po chwili robi się wielki (u mnie czarny) kwadrat.I w tym momeńcie pojawiają mi się wszystkie napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Chyba wiem o co ci chodzi. Przed wyświetlaniem napisów w drawie daj draw_set_alpha(1.00); Powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Dzięx działa naprawdę wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi