blondi Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Mam znowu problem.Aktualnie chodzi mi o broń w grze.Mam bohatera i splówę.Załóżmy że gdzies sobie leży broń i jeżeli nie ustawię przodem ludzika do dołu broni to broń wyskakuje mu np. na plecach.Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Nie za bardzo rozumiem... Opisz problem dokladniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 masz.Założmy że mamy bohatera widzianego od góry.jest odwrócony przodem do broni i podczas kolizji z bronią jest wszystko ok.Lecz gdy wezmę broń np bokiem to broń wyskuje mi np na plecach.Rozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ja nie kapuje :/ Poprubuj ze zmiennymi oraz if . [offtopic] Acha poco tworzysz 3 wątki (nie pomyliłem się - 4 wątki) pisząc problemy, jak równie dobrze możesz wszystko opisać w jednym. To na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Daj ze w chwili kolizji z bronia bron znika a sprite zmienia sie na sprite z bronia. Tak jest najlatwiej i nie trzeba kombinowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi