Orcadiusz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Jak w temacie, szukam istot chcących pouczyć się nawzajem czegoś nowego, napisać jakiś projekt i powymieniać doświadczeniami. Raczej mało zaawansowanych (Wyrastasz z klocków? zapraszam ;]). to może coś o mnie: Pisze w GML tak łącznie z miesiąc (niedługo, ale za to przeważnie ponad pół dnia). napisałem jednego grywalnego space shotera (nie top down shit, i nawet jakieś AI tam działało), kilku nie mogę dokończyć, problemy rozwiązuje na miejscu. ogarniam parę funkcji, zmiennych i przeważnie co sobie zaplanuję to sam zrobię, ale nudno tak gapić się w kod i być jedyną osobą która ma pojęcie ocb:P Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 CAŁY GMCLAN SIĘ ZGŁASZA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 ja chętnie, ostatnio nie wiem co ze sobą zrobić i potrzebuję kogoś, komu uda się mnie zmotywować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tylko nie planuj robić wspólnie gry MMO, to może i ktoś się znajdzie. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orcadiusz Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tylko nie planuj robić wspólnie gry MMO, to może i ktoś się znajdzie. B) ;].. wiem ocb, bez obaw. Wtenczas planuję zrobić po prostu coś/cokolwiek nad czym mógł bym nabyć doświadczenia, wymieniać się pomysłami, od początku do końca, a przez koniec rozumiem xxx.exe nad którym ktoś powie "kur@!, nawet grywalne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Stary GMCLAN się włączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Stary GMCLAN się włączył to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Mogę się dołączyć, w końcu wakacje dużo czasu. Pisze już pół roku w GML i całkiem dobrze mi idzie, dziś na przykład napisałem silnik bota do gry platformowej z ktorego jestem bardzo dumny :3 zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orcadiusz Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zapraszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi