staniki Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Kto ma osMMORPG wersję 0030? Bo z oficjalnej strony nie mogę ściągnąć? proszę o :helpsmilie: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 http://www.loganoth.com/downloads/osMMORPGV0030.zip - ahh 1 link na oficjalnej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 http://www.loganoth.com/downloads/osMMORPGV0030.zip - ahh 1 link na oficjalnej stronie Not Found The requested URL /downloads/osMMORPGV0030.zip was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Zawsze patrz, co dajesz ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 mówiłem, że to nie działa :P :P c(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Aha sry :) No coz musisz poczekac az wroci z powrotem pliczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 szkoda, ale mówi się trudno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 www.google.pl ----> download nazwa pliku i wszystko jasne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 I co myslisz ze jestes SUPER HIPER DO DIABLA CHINSKIEGO FAJNY?!!| !?!?!?! Ja rowniez szukam OSMMORPG PROBOWALEM JUZ TYM SPOSOBEM! ADMIN! BANA MU! NABIJA SOBIE POSTY! BLAGAM! NIECH KTOS TO ZREHOSTUJE! Bana to powinieneś dostać ty za krzyczenie. Ale nie dostaniesz, bo rozwaliłeś mnie tym tekstem z "chińskim diabłem". =P Takimi tekstami to wali mój czteroletni kuzyn. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 @Bada: Spokojnie on tylko chcial pomoc, ale mu nie wyszlo :P Usunac posta i tyle... Co do tematu to mozesz sprobowac napisac do autora tej gierki moze to cos da :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 osMMORPG to kopia jednego silnika MMORPG opartego na SOC, zdaje mi się albo oryginał nazywał się gmMMORPG... tyle że dodano system trochę dziwnej walki. Mam chyba to na dysku. Spróbuje znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Poproszę! Troszkę podobny do GMMMORPG, ale tam jest system walki! Błagam, niech ktoś mi pomoże z systemem walki,albo niech mi tu zapoda ta OSMMORPG blagam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 nie mam ale poprosiłem autora by mi go przesłał. być cierpliwy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ja już to zrobiłem, jakieś 2 tygodnie temu... Plz pomóżcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi