kriso99 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 hej, hej nie maiałem praktycznie czasu kiedy zrobić.. ale coś tam jednak udało mi sie zrobić w 1.5h super ultimate ninja killer Czołgu nic nie dał dlatego ja daje cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 [Tura 1] Kriso99 vs Czołg Krymski Temat: Droga Ninja [Współczuję] Czas rozpoczęcia: 2015-03-13 21:00 Czas końca: 2015-03-15 21:00 <<<<<< Gry wrzućcie na zippyshare.com przed końcem czasu. <<<<<< Po opublikowaniu gry zróbcie temat dla swojej gry. Temat może być już zrobiony trochę po czasie, ale bez przesady. Gra wrzucona pół godziny za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Hmm.. Nie danie nic oznacza chyba remis więc zasady mówią, że jest dodatkowa doba. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ta dodatkowa doba to minitura na inny temat, a nie dodatkowe 24H na oddanie. Chyba muszę to jaśniej opisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 ja bym poczekał, aż czołg się odezwie (może wrzucił na zippyshare w terminie?), a jeśli nie, to kto pierwszy, ten lepszy - czyli kriso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Juz to pisales w temacie glownym i wytlumaczylem ze potraktujemy to jak remis. Co wiecej dodalem zasade ze tego typu sytuacje beda traktowane jak remis. Czekamy na Czołg Krymski. Nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 tez jestem za remisem, bo to co wyprodukowalem to... wg temat byl do dupy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi