Cekol Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Cze wam wiem że da się obracać kamerą 3d w góre-dół-lewo-prawo ale czy da się ją przekręcić w lewo? :blink: bo robie grę jazdy samochodem w 3D i teraz chcę zrobić przy ostrym skręcie przechylenie kamery np w lewo z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Raczej nie :P GM ma raczej mało możliwości jeśli chodzi o 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Skorzystaj z GM Irrlichta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 d3d_transform_add/set_rotation_x/y/z add - dodaje do obrotu set - nadaje obrót pokombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Lol, to nie ma wpływu na kamere :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 GM Irrlicht- on jest pod gm5 a ja potrzebuje pod gm6 szukałem na oficialnym forum i nic nie znalazłem :( a są jakieś inne silniczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Jak nie ma na 6.1? http://home.tiscalinet.de/xception/dlls.htm Ściągnij GMI. Szukać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Pamiętam, że się kiedyś bawiłem w 3D na game makerze i nie za wiele się dało wskórać. No ale kombinuj, kombinuj...POWODZENIA! :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serge Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 @UP: Czy to post na temat ? A za pomocą w d3d_set_projection używając wszystkich funkcji da się obrócić kamerę w każdą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi