Gibki Kaktus Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Więc tak. Włączyłem GM:S, coś tam porobiłem. Wyłączyłem. Chciałem włączyć ponownie, klikam już w programie make, czekam, czekam, czekam i nagle wyskakuje komunikat out of memory, otwiera się program(już ta ostatnia wersja, gdzie się tworzy, a nie wybieranie czego się otwiera, bo otwiera się pusty plik), gdzie niby można wszystko zrobić normalnie, ale nie da się odpalić gry. Uruchamiałem ponownie komputer milion razy, przeinstalowałem GM:S, na C mam 30GB wolnego a na D 160GB. O co chodzi i jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Hmm... dziwne ile masz ramu i jak wielki masz plik stronicowania? Jak duży jest projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Folder projektu waży 97,1 MB Ramu mam 4 GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 A plik stronicowania Prawy na mój komputer -> właściwości -> Zaawansowane ustawienia systemu -> Wydajność -> Ustawienia -> Zaawansowane i tam jest coś takiego jak Pamięć wirtualna i tam też jest podana w megabajtach ilość pamięci przeznaczona na plik stronicowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 3583mb mam przeznaczone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 http://steamcommunity.com/app/214850/discu.../?insideModal=1 Tutaj w dwóch linkach piszą żeby po usunięciu GM:Studio i przed ponownym zainstalowaniem usunąć jeszcze klucze rejestru. Można spróbować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Format pomógł lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi