Gibki Kaktus Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Siema, ostatnio mam coraz większy kryzys finansowy w rodzinie, a chciałbym jakoś pomóc. Niestety nie mam za dużo czasu, w weekendy mnie nie ma w ogóle w domu, pomagam dla rodziny, więc zostaje czas po szkole od poniedziałku do czwartku. Najchętniej pracowałbym jakoś przy kompie, ale jest jakaś taka praca korzystna? Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lutego 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 a potrafisz coś? jak tak to blogowanie, pisanie newsów na stronkach, czy czegoś, robienie stronek, grafika, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Polecam handel narkotykami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Polecam handel narkotykami. Skisłem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Są tylko dwie opcje: Ledwo legalnie, mało kasy, ciężka praca lub Nielegalnie, dobra kasa, ryzyko bycia złapanym Takie mamy realia w kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 na świecie* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 normalna praca typu rozdawanie ulotek czy zamiatanie to już biedactwo i cebula rozumiem :( od 16. roku życia możesz zatrudniać się do prac lekkich, niedługo przyjdzie lato to do jakiejś sezonówki możesz się zaciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi