123el Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Wie ktoś toś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Jeżeli dasz w formacie .gm6 (czy jakos tak) to bedzie mógł ją modyfikować. :) Ps. Tylko nie exe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Chodzi mi o to żeby nikt nie mógł tej gry ruszać, tylko grać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Chodzi mi o to żeby nikt nie mógł tej gry ruszać, tylko grać! To zapisz do exe! "Create Executable" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Najpierw piszesz "czy jakbym dał komuś moją gre w Game Makerze to ona by mu sie wyświetliła tak jak mi i mógłby ją modyfikować?", a teraz "chodzi mi o to żeby nikt nie mógł tej gry ruszać". Zdecyduj się. Poza tym to jest w FAQu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Jestem nieco początkujący dlatego sie pytam czy ta funkcja jest w Game Makerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 JEST! Zajrzyj do FAQ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Tak, wybierasz z menu File->Create executable i zapisujesz. W Global Settings gry mozesz jeszcze zmienic ikonke itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 O ikonce to wiem bo już kilka zrobiłwm ;D Nie piszcie już! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 To że jesteś newbie nie oznacza że masz nie zglądać do Faq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi