Skorsis Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Tytuł: Eat Fruits Gatunek: zręcznościowa Opis: Gra na Ludum Dare 31. Skręcamy na boki, omijamy kwadraty, zbieramy jabłka(pomidory?). Wersja na Windowsa trochę biedniejsza, bo zuploadowana przed końcem dżema. Androidowe wersja nieco urozmaicona graficznie, zmienione menu i rekordy online. Download: LD31, Gamejolt (Windows i Quick Play), Android Rozmiar pliku: Windows 2MB, Android 4MB Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: brak Grafika: ja + ikonki w menu z Androida by Freepik z Flaticon (CC BY 3.0) Muzyka: dźwięki wygenerowane na http://www.bfxr.net/, muzyki brak Screeny: Video: Na słabszych telefonach trochę muli, jutro spróbuję to zmienić, na 1GHz jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 fajna minigierka, niestety na windzie nie słyszałem tej muzyki co była na filmiku w tle, tylko efekty dźwiękowe. Mimo wszystko bardzo mi się podoba ta wersja "sneejka" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorsis Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 No muzykę wstawiłem tylko do filmiku. Sporo osób radzi, żeby dodać muzykę do gry, więc muszę o tym pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi